Wat algemene regels voor het gebruik van ons Forum

Hier wordt door Erotic cinema informatie geplaatst.
Gebruikersavatar
Eroticcinema H'sum
Berichten: 1570
Lid geworden op: 03 dec 2011 16:20
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Wij zijn een stel en zoeken een ANDER STEL
Contacteer:

Wat algemene regels voor het gebruik van ons Forum

Bericht door Eroticcinema H'sum »

Beste Erotic Cinema Forum gebruikers,

Wij begrepen dat er nog wat onduidelijkheden zijn over wat regels die wij hanteren voor het gebruik van ons Forum. Met name over welke gegevens wel en niet gedeeld mogen worden.

Hierover willen wij daarom wat duidelijkheid scheppen :ugeek:

  • Het delen van persoonsgegevens via ons forum is niet toegestaan. Dat wilt zeggen geen mailadres, Kiknaam, je telefoonnummer of een persoonlijke facebook naam of ander social media account.
    Dit geld voor de berichten die jullie plaatsen, maar mag ook niet via de chat of in je profiel staan (ook niet de ondertekst).
    Afspraken die via het forum gemaakt worden voor een leuk bezoekje aan een van onze Cinema's kunnen wij namelijk monitoren en eventueel waar nodig ons voorbereiden op een extra drukke/gezellige dag. Dit allemaal om jullie bezoek dan ook zo geweldig mogelijk te maken! Dit zien wij natuurlijk niet via Kik of Whatsapp bijvoorbeeld. Als mensen onderling via andere media willen kletsen dan stoppen wij de uitwissel van bepaalde gegevens niet als dat in de vorm van een privé bericht (PBtje) word verzonden naar elkaar.

  • Wat betreft bepaalde onderwerpen voor afspraken buiten onze Cinema's of dat een club is of ook thuis daar is dit forum ook niet voor bedoeld. Enkel alles voor /over onze Cinema's en naar onze Cinema's. Het is tenslotte het EROTIC CINEMA forum en niet ''gezellig op de koffie bij iemand thuis komen forum.'' :P

  • Als laatste nog een mededeling voor onze First timers. We vinden het uiteraard geweldig nieuwe mensen in onze Cinema's mogen te verwelkomen. Dus vooral ook stellen die van plan zijn ons voor het eerst te bezoeken en het aankondigen lezen wij graag.
    Goed om te weten: iedereen kan een geplaatst bericht lezen en over het algemeen wordt het dan vaak wat drukker met meer Cinema bezoekers. Vinden jullie dat voor de eerste keer leuk, kondig het vooral aan! Maar willen jullie het eerste bezoek wat rustiger houden om bijvoorbeeld even de 'kat uit de boom' te kunnen kijken. :oops: bewaar de aankondiging dan voor een volgende keer 😉


Dat waren wel weer de belangrijkste huishoudelijke forum mededelingen voor nu, dus nog veel plezier toegewenst op ons Forum en in onze Cinema's :!:

Hebben wij hiermee voldoende duidelijkheid gegeven? Geef het ons gerust aan als je nog wat mist.

Liefs het Erotic Cinema team.
Plaats reactie
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast