Pagina 1 van 2

Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 15 mei 2024 17:52
door Louis EC
Vandaag, woensdag 15 mei, haalde ik Stefanie, mijn neuksletje, op bijvan haar werk. Ze had een vroege dienst gehad. We reden in mijn roadster (deze keer met de kap dicht) naar Amersfoort. Da's ongeveer een uurtje onderweg. Geen probleem, lekker ouderwets kletsen over werk, wat persoonlijke dingetjes en natuurlijk de dingen die komen zouden gaan... in EC Amersfoort.

Precies vier weken geleden, woensdag 17 april, was zij hier voor het eerst met mij. Toen was het ook al een feest om zoveel actieve mannen op het grote matras in de cruising ruimte te zien en te ervaren. Die dag waren er ongeveer 20-25 mannen die haar actief geneukt hebben. Trouwens, ze heeft die dag ook heel wat mannen klaar gepijpt. Hoe zou het vandaag gaan?

Vandaag waren we bewust wat aan de vroege kant in Amersfoort. Na de auto geparkeerd te hebben in de parkeergarage zijn we eerst de Langstraat ingelopen. Bij Hemels aan de koffie, warme choco met slagroom en wat lekkers erbij. Op mijn horloge kijkend, zag ik dat de klok inmiddels twaalf geslagen had. EC Amersfoort was dus open. Zouden er al mannen voor mijn neuksletje zijn? Ik had een aankondiging op dit forum geplaatst en diverse reacties ontvangen. Volgens mij zou het met de belangstelling wel goed zitten.

Bij binnenkomst werden we weer vriendelijk welkom geheten door de dame achter de balie (nog vergeten haar naam te vragen). Na de zoemer ging de deur open en zagen we al snel dat zo'n 20-25 mannen ons al voor waren. Het forum wordt klaarblijkelijk goed gelezen? Top! Stefanie's hartslag ging omhoog. Ja echt, dat heb ik gevoeld!

Na haar even gebeft te hebben, was ze klaar om stevig doorgeneukt te worden. En dat gebeurde, wow wat een actie. De een volgde de ander op. Pik na pik verdween in Stefanie's natte kut. Wat een geilheid. Mijn neuksletje werd stevig doorgeneukt. Ze trok tijdens het neuken mannen af, pijpte mannen. Ik zag zelfs een man op haar lieve gezichtje klaarkomen. Een en al geiligheid.

Er kwamen meer mannen binnen. Mijn neuksletjes had na een uur behoefte aan een peuk. Had ze ook wel verdiend na zoveel orgasmes. Ja echt, ze komt achter elkaar klaar als ze stevig geneukt wordt. Als ik haar hand vasthoud, staan haar nagels diep in mijn hand als ze klaarkomt.

De tweede ronde was ook weer super, Stefanie kreunde van genot en kwam keer op keer weer klaar. En niet onbelangrijk... de mannen vonden het ook een waar genot. Dat zag ik en dat hoorde ik.

Aanwezige mannen (circa 35-40) bedankt en tot snel, Stefanie heeft van jullie genoten (en ik ook).

Met een beetje spierpijn van haar kant reden we naar haar huis, deze keer met het dak open. Straks nog even douchen zei ze. Morgen gaat het wel maar overmorgen, au, spierpijn. Tja, als je zo veelvuldig klaarkomt als Stefanie, dan kan dat ook niet anders. Wat een neukslet!

We komen hopelijk snel weer terug in EC Amersfoort, zo'n fijne locatie!

Sterkte lieverd!

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 15 mei 2024 19:30
door DeepTranceID
Wonderful report!

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 15 mei 2024 21:36
door Chandon
Het was top! En wat een lekker ding is zešŸ˜‡. Mijn toegift komt ook nogšŸ˜‰

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 15 mei 2024 22:00
door Gertie65
Het was super wat een lekkere geile meid die Stefanie.
Super hoe vaak zij kan klaar komen achter elkaar.
Ik heb echt genoten graag tot een volgende keer.
Groetjes Gertie uit Apeldoorn.

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 16 mei 2024 07:05
door Geert_Doen
Ja het was heerlijk dit lekker neuksletje Stefanie te neuken om na een aantal rondes over haar zaadvragende gezicht klaar te komen.

Echt top!

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 16 mei 2024 07:18
door lekker
Goedemorgen Louis en Stefanie,

Hartelijk dank voor deze fijne ervaring, dat ik Stefanie mocht neuken.

Vriendelijke groet Lekker

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 17 mei 2024 07:27
door Mick1900
Ik denk dat ik de man was die zo enorm over haar gezicht heen spoot na een 20 minuten. Was echt super Chiel. Stephenie, je bent een topper!

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 17 mei 2024 09:02
door Louis EC
Dat weet ik wel zeker, ik zat er naast een heb een deel van jouw sperma in Stefanie dā€™r hals en nek uitgewreven. Fijn dat je erbij was!

Groetjes,

Louis

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 18 mei 2024 08:41
door QQuinten
Wat een leuk verslag om te lezen. Ziet er uit als jullie een hele leuke geile middag hadden. Jammer dat ik er woensdag niet bij kon zijn. Hoop er een volgende keer wel bij te zien als ik dan kan, zal in de gaten houden of jullie opnieuw een oproepje plaatsen.

Re: Verslag woensdag 15 mei (Stefanie in de hoofdrol)

Geplaatst: 20 mei 2024 12:31
door Capman2022
Goed om te lezen dat er actie is en mensen hun woord na komen, dat houd het leuk voor iedereen. En als zoveel mensne genoten hebben en het koppel ook is er zeker een kans op een derde bezoek. Hoop van de partij te zijn :)

Groet

Capman