Feestje van 19 11 22

Algemene oproepen, berichten, verhalen m.b.t. Erotic Cinema in Amersfoort
Plaats reactie
Capman2022
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 nov 2022 23:01
Geslacht: Man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Contacteer:

Feestje van 19 11 22

Bericht door Capman2022 »

19/11/22

Tijdje had ik het forum van amesfoort gevolgd en in het verleden de winkel al eens bezocht. Locatie bevalt mij, discreet makkelijk te bereiken en ruim. Dus goed ...
het moest er maar eens van komen dacht ik.

Je weet nooit van te voren wat je zal aantreffen maar das ook het leuke van een bezoek aan de cinema. na een leuk gesprekje met de medewerkster van de winkel ging ik door de deur de cinema in. Ik hoorde al mooie geluiden van genietende mensen in de bioscoop maar ik besloot eerst naar de kluisjes te gaan.

het was al druk daar 2 dames waren aan het genieten op het bed van de handen van een groep mannen. ik denk dat Ik Kiara zag( soort zwarte jurk en tatoeage op de borst) en een onbekende dame die al een tijdje bezig waren. De actie verplaatste zich snel, de ene dame ging richting de gloryhole ruimte en Kiara bleef op het bed na praten met een man. Later speelden ze intens met elkaar maar ik besloot de zaak verder te verkennen. Ik kwam al snel in contact met de mesne van de cinema. ik leerde Chandon kennen ( man op sneakers) en had leuke gesprekken met hem.

Ook van een andere man in de cinema had ik goede gesprekken. iedereen was chill, en op een nieuw koppel dat nog aan het wennen was liep rond en vergaapde zich aan de actie. Er was een mooie dame met wit haar die erg lang was die door de mannen werd verwend. Haar partner was erg blij dat hij haar zag genieten en dat de mannen haar goed verwenden. Chandon was goed bezig en bood mij zijn plek aan maar iemand was me net voor :(.

No worries, tijd genoeg, er kwam even pauze. We gingen met zijn allen naar de hoofdruimte, Ik zelf was even aan het wennen maar na dat ik oog contact met haar maakte kwam ik dicht bij en werkte ik samen met een ander gast om haar te strelen. Iedereen gaf elkaar de ruimte en we zagen dat z e er van genoot. Besloot ook haar met de mond te verwennen wat erg gewaardeerd werd en later gaf ze mij complementen. Dus besloot ik dat te verbeteren met een goede speel worstel en vrij partij . echter...de condooms waren op. Out of ammo so to speak :( Hoop mensen moeste daarom lachen, kreeg nieuwe condoom aan geboden maar die waren helaas te klein. Dus even naar boven, een meting doen van de jonge heer en eindelijk de juiste condooms kwamen we weer de zaal in.


De mooie dame was al weer bezig met een groepje mannen en dit keer kwam ik goed los op het bed. Zij en ik hadden een goede vibe en genoten een hoop van de sex. het was heerlijk ! Even uitpuffen en na praten met en...poging 2 moet er van komen. Maar het was al bijna tijd en het lukte niet meer om knallend de deur uit te gaan. het licht leidde mij en haar echt t veel af ..out of the zone :( Toen ze zich aankleede zag ik haarstijl, lange hakken een mooie lange zwarte jurk en een goed uitstraling. Top vrouw met een goede toppartner. Het was de eerste keer dat ze hier waren dus hopelijk zien we ze vaker. We namen afscheid en ik gaf ze de bijnaam Mrx and Msss X. konden ze waarderen .

Anyway, met zijn allen helpen opruimen en naar boven. No even na gepraat met chandon en beloofd een verslag je te schrijven...en woord is woord

Dit was een leuk klein feestje, laten er nog velen volgen :)
Chandon
Berichten: 68
Lid geworden op: 21 apr 2022 22:24
Geslacht: Man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Beide biseksueel
Contacteer:

Re: Feestje van 19 11 22

Bericht door Chandon »

Nou… het plan voor mij was eigenlijk een familie dagje dat uiteindelijk is verzet en k wist dat Marcello en Bee kwamen.
Dus k dacht op naar de cinema. Zo gezegdzo gedaan kreeg ik een hartelijk ontvangsr van Marcello, Dee en hun vaste verwen partner Ricksjw😉.

Ik aangesloten mijn beurt nam Bee met harde stoten wat zij graag wilt en haar voorkeur naar ging. De cinema was vrij druk
Maar de waarheid echter k moest wel ff goed op Bee innaaien om opgang te komen als een Dieselmoter(die bijnaam heb k al s eerder gekregen evenals mr Duracel(konijn).
Aangezien ik de avond daarvoor ook nog s een gangbang heb gehad in een parenclub was k lichtelijk uitgeput begin van de middag.
Harder en harder, Marcello nam t over die altijd met potentie ih gareel staat. Later leefde Bee zich helemaal on top uit op de uit de kluiten geschoten tampeloer van Rick sjw.

Later gingen we naar t grote bed waar Kiara aanwezig was.
K mocht Bee van Marcello goed spanken maar ook weer iets te hard die klets gonzde door de hele cinema en iedereen was plots stil😂. 😅 oeps zelfs Bee voelde m.

We gingen door met penetreren van Bee ik was ff buitenadem ook door de avond ervoor.

Plots kwamen er 2 nieuwe stellen binnenlopen waaromder Miss X zoals Capman haar noemde.

Ging gezellig met Marcello en Bee, Rick Sjw en Eddie Eagle 🦅 (onze held iit Arnhen nakletsen en leerde Capman kennen een uit aardig man met een Bbc😜.

Het stel met miss X liepen richting de cinema.
Ondanks t gezellig was waren er wel 2 haantjes een jong gastjes en een gast met een wit shirt die terwijl k bezig was de hele tijd in mn nek ah hijgen waren k kreeg ook steeds zn knie in mn zij.

Maar weet je fok it dat mag de pret niet drukken want de stellen zijn hier voor hun plezier en ze gunnen het ons ook hun plezier.
Afijn. Ik t haantje een sortoff weggedrukt(dude t is hier geen dragrace je beurt komt wel als t word toegelaten en zo niet jammer de ec is een plek van plezier)te hebben, en had een leuke connectie met het stel en begon miss X te likken. Heeeerlijk dat kutje smaakte zoooo zoet en naar meer.

Ik deed mijn condoom om en vroeg aan haar partner of k erin mocht.
Want k zei ik ken jullie net jullie zijn hier voor de eerste keer dus ik vind t wel zo netjes om t te vragen.
Het andere stelde was overigens de hele tijd geil ah observeren.
T werd gewaardeerd en zoooo wat was dat kutje strak die borsten precies goed voelde als fluweel dat koppie van haar wat een heerlijk porno prinsess die je doordeweeks hoogst waarschijn ontdeugend in net kledij ergens op je werkplek/kantoor tegen zou komen. Het had zo een klant van me kunnen zijn waar k t toch zakelijk moet proberen af te handelen met de desbenodigde knipoogjes onderling.
Dit was gewoon een Utopie!!
Capman stond naast mij en ik vond t wel zo sociaal de beurt aan hem te geven maar iemand anders dook er al op….
Terwijl k bezig was vroeg ze aan haar vriend “vind je t ok hier”.Zegt hij terwijl k r ah neuken “hoe vind jij t hier”.
Zegt ze in volle glorie”ik vind t leuk hier”!
Ik zag een voldoening in de ogen van haar vriend omdat zij zich vermaakte en uiterst bevredigd voelde.

Ok ff pauze water drinken ik als een malloot mn koolhydraten (nootjes pinda’s) naar binnen werken want mn energie voorraad door de dag ervoor was on low level.

Wij naar t grote bed. En Capman pakte haar heerlijk goed en om en om met nog een aamtal heren todat Capman zijn amo aan condooms op waren.
Ik zeg tegen m “moet je”? Hij zegt “ik draag een bepaalde maat”.
Ik zo “ow hij weer hoor met z’n maatje XXL. Hij zo “valt wel mee hoor”.
De hele ec lag gewoon in een deuk.
Ok cool hij naar boven ruberrs halen terwijl id tussentijd ik voor vermaak die heerlijke miss x onder handen nam.
Maar serieus hij bleef lang weg eindelijk kwam ie beneden.
Ik zo”hadden ze je maat wel volgens mij liep die verkoopster met een meetlint door de winkel om je op te meten”.😂😂😂
Maar goed wij door met t geile feestje miss x lag op haar rug toen kwam Kiara nog even buurten (diegeen waar k een super gezellig gesprek mee heb gehad en dat we dachten dat we bitterballen ruikte en daar fokking veel trek in hadden (en t zelfs op dat moment boven sex prefereerde).
K zei tegen Kiara proef haar poesje is die is heerlijk zoet.
En ze likte haar poenie en ja t proefde Goddelijk.
Terwijl Kiara voorover ah likken was … ik als raaskal duwde 2 vinger in dat o zo heerlijke poesje van Kiara.
Ik drukte en duwde mn half slappe lul in haar om m weer op volle sterkte te krijgen.
Miss X werd door capman goed genomen terwijl k r ondersboven ah zoenen was en haar borsten streelde.mmmmm en nog s mmmm life is good.
Iedereen had miss X goed genomen dus t is weer mijn beurt als afsluit ronde.
Hop weer voor de zoveelste keer mn lul in dat mooie strakke spleetje. Terwijl k r ah naaien was was t zo mooi gezicht ze kreunde van genot dat lichaam die borsten dat mooie koppie mmmmm een ware paradijs op aarde waar menig man van kan dromen.
Ze wou harder en sneller en dat geschiede ook. K stootte haar hard t weergalmde door de cinema de stoot geluiden ze kreunde zoooo van genot ik mocht niet meer stoppen van haar!Rrrrr na een minuutje of 10 misschien 15 ik zo van uhm heren….wilt er misschien niet iemand anders…k dacht dr zal wel een hele rij achter me staan tot aan de stoep van de cinema.
Zeggen ze nee ga door we vinden t prachtig om te zien hoe tekeer je gaat op haar. K werd gewoon aangemoedigd met publiek. K owkej(niet dat k t erg vond ofzo) t leek wel of dat kutje steeds strakker werd.
Ja deze diesel motor was eindelijk opgewarmd.
Heerlijk hard in haar klaargekomen ervoor ook nog 2 keer in haar mondje overigens maar zoveel meegemaakt die dag kon t practisch niet meer bijhouden…zegt ze tegen me”je bent een echt wedstrijdpaard”…ik”nou menig relatie was daar niet helemaal mee eens, sex id ochtend id middag en avond als t kan. En zelfs tijdens slaap m er ff insteken”. Ze kon zich er wel in vinden in mijn metaliteit.
Niets is geiler om een vrouw te voelen en ook t ervan zien dat ze ervan geniet is nog prachtiger, daar doe ik t alleen voor.
Dat is voor mij de Hemel op aarde( Of op een vanilia manier of in een vorm van een (rollen)spel met als zonder attributen.)
En als eindsprint en als mooier afsluiter en ere ronde omdat t Capman zijn eerste keer ec is sloot hij t af letterlijk en figuurlijk want t was sluitingstijd en de lichten gingen aan. En Capman was nog ah pompen op en in haar terwijl de lichten fel aanstonden. Net uitgaan maar je wilt nog verder feesten maar dit is beter.
Zondag was de ec gesloten dus t was m’n rustdag (moest ook wel had nl de hele week last van een beginnende maagzweer…)want de dag erna maandag ging t feestje verder dat uiterst nauwkeurig is georganiseerd door Benno😉. Check 👉🏼zijn verslag van 21 november.

Erotic cinema the Cronicles to be continued 🙏🏼😉
Gebruikersavatar
Rickjsw
Berichten: 130
Lid geworden op: 22 jul 2014 22:39
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man
Leeftijd: 38
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Beide hetero
Contacteer:

Re: Feestje van 19 11 22

Bericht door Rickjsw »

Wat een mooi verslag! Het was heerlijk met Marcelo en Bee.
Miss X leek mij super! Maar moest helaas vroeger de EC verlaten om zelf zaterdag ook zelf met een team verder te sporten..😎
Gebruikersavatar
EddieEagle
Berichten: 117
Lid geworden op: 11 nov 2014 17:56
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man
Leeftijd: 35
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Feestje van 19 11 22

Bericht door EddieEagle »

Leuke verslagen! Het was inderdaad een drukke en actieve middag.

Toen ik binnenkwam, was Kiana bezig bij de gynaecologenstoel. Ze had al enkele mannen stijf gemaakt en besteeg de stoel, in de verwachting om door ze geneukt te worden. Deze mannen gingen er echter vandoor. Ik heb daarom Kiana's kutje eerst gebeft en daarna geneukt.

Daarna heb ik me ook nog kort lekker vermaakt met Marcelo en Bee, zowel in de sling als in de heterozaal. Het waren steeds korte sprintjes ;) maar het tweede sprintje voelde erg lekker!

C. nam me nog mee op het bed en verwende mij oraal, waarna ik haar befte, totdat ze weer hard in het rond schopte. Van neuken kwam het niet, omdat ik mijzelf over de 'point of no return' trok (het was zo'n dag waarop dit meerdere keren gebeurde). Geeft niet, want ook beffen is heerlijk.

Miss X viel ook bijzonder goed in de smaak. Vooral aan het eind, toen de grote drukte voorbij was, was het geil. Ik kletste met Chandon bij het rek en ze kwam op ons af en pijpte ons. Ik befte haar, terwijl ze één voet op het rek plaatste. Heerlijk hoe ze ervan genoot en je verbaal aan kan moedigen. Ik legde haar op het bed en neukte haar en bereikte heel snel een orgasme. Heerlijke enthousiaste meid is het.
In voor leuke dates met vrouwen en stellen in EC Arnhem of elders.
Capman2022
Berichten: 5
Lid geworden op: 23 nov 2022 23:01
Geslacht: Man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Contacteer:

Re: Feestje van 19 11 22

Bericht door Capman2022 »

Kijk Kijk dit zijn de leuke reacties en de leuke verslagen !

Thx voor het aanvullen van de details chandon- Idd de juiste maat condooms vinden was voor mij een zoektocht die ik niet snel zal vergeten ...en jullie dus blijkbaar ook niet. Den dat ik nu al een legendarische indruk heb achter gelaten, ik moet nog lagen als ik er aan denk :)

Any way het was een goede sessie en erg chill. Amesfoort is leuk, laag drempelig om even te " sporten" Vond de samen werking tussen de mannen ook erg goed, dat is de sfeer die je wil hebben. Haantjes waren er niet thank god !

Ook leuk met je keennis te maken eddy. Ik zag de sessie waar bij miss x op haar knietjes zat en jullie verwende. ik had even een nier voor willen geven om daar tussen te zitten..maar miss x maakte dat goed door mij op het bed toe te laten dat mijn BBC rustig in haar mond en keel gleed :). Blijft verrukkelijk om te zien dat de ogen van een vrouw oplichten en speciaal aandacht aan je gaat besteden. Donker viel blijkbaar in de smaak- fantasy foor de eerste keer daar denk ik ha ha.

Any way lijkt me cool jullie weer te zien mannen.

Mzl

Capman
Chandon
Berichten: 68
Lid geworden op: 21 apr 2022 22:24
Geslacht: Man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Beide biseksueel
Contacteer:

Re: Feestje van 19 11 22

Bericht door Chandon »

💪🏼💪🏼💯🔥yess
Plaats reactie
Gebruikers op dit forum: kinkygast en 5 gasten