Erotica shop
Erotica shop

Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 20 februari 2024 tot en met 17 december 2024. De eerstvolgende keer is op 21 mei 2024 12:00 pm

  • Locatie: Amersfoort
  • Toekomstige data:

Deze dinsdag is weer de spannende en goedbezochte Travestie dag bij EroticCinema Amersfoort. 

Laat je innerlijke diva stralen in een verleidelijk kort rokje, pronk met je prachtige kousen of transformeer jezelf tot in de puntjes. Deze dinsdag is jouw kans om zonder terughoudendheid te schitteren en volop te genieten.

De buitengewone, prikkelende en uitdagende Travestie dag heet iedereen welkom, van de stille bewonderaars tot degenen die zich niet verkleden. Of je nu glamoureus gekleed bent of in je alledaagse stijl verschijnt, je hoort erbij.

En er is meer goed nieuws: krijg gratis toegang* door je 24 uur van tevoren aan te melden op ons forum én dit bewijs te tonen in onze cinema.

Op de bijzondere, spannende, uitdagende Travestie dag is iedereen welkom, inclusief de stille genieters én de niet-verkleders.

Iedere 2e dinsdag van de maand bij EroticCinema Arnhem

Iedere 3e dinsdag van de maand bij EroticCinema Amersfoort 

Iedere 4e dinsdag van de maand bij EroticCinema Hilversum

Plaats een oproep en/of deel je ervaring via ons forum!

 

*gratis toegang – plaats minimaal 24 uur van tevoren een oproep bij de desbetreffende EC locatie (in forum onderwerp Algemeen of in Trans/Travestie) – er wordt duidelijk vermeld dat je een crossdresser bent met indicatie tijd, en komt je oproep ook na – toont je forumbericht bij de kassa op de desbetreffende Travestie dag