Erotica shop
Erotica shop

Jouw fantasieën worden werkelijkheid in onze bi, hetero en gay darkroom

In onze gay, bi en hetero darkroom doe je alles waar je ooit van gedroomd hebt! Erotic Cinema is naast een seksbioscoop ook een welbezochte darkroom voor homo’s en hetero’s. Wat heb jij stiekem altijd al willen doen, maar had je het lef niet voor? Bij onze darkrooms mag alles en moet niets. Ontdek hoe spannend de duisternis kan zijn!

Huidige openingstijden

Hilversum 
MaandagGesloten
Di. Woe. Vrij.12.00 tot 20.00
Donderdag12.00 tot 21.00
Zaterdag12.00 tot 18.00
  
Amersfoort & Arnhem 
Ma. Di. Woe. Vrij.12.00 tot 20.00
Donderdag12.00 tot 21.00
Zaterdag12.00 tot 18.00

Lees hier de huisregels

Bij onze bi, hetero en gay darkroom heb jij de touwtjes in handen

Een darkroom is een verduisterde kamer waar bezoekers seks met elkaar kunnen hebben. Deze uitdrukking is overgewaaid uit Noord-Amerika. Het idee achter een homo of hetero darkroom is dat bezoekers anoniem seks kan bedrijven, omdat men elkaar immers niet kan zien. Een donkere ruimte verlicht met blacklight en daarin diverse spannende attributen zoals een love swing, Andreaskruis, kooi, massagetafel, gynaecologenstoel en ook nog enkele gloryholes. Het belangrijkste in onze gay, bi en hetero darkroom is dat je jezelf prettig voelt. Onthoud daarom: jij hebt de touwtjes in handen. Tenzij je de touwtjes uit handen wilt geven natuurlijk!

Wanneer kom jij bij ons langs?

In onze homo, bi en hetero darkroom is iedereen welkom; zolang je jezelf maar aan de regels houdt. Bij Erotic Cinema hanteren wij een safe-seks beleid en houden we hygiëne hoog in het vaandel. Daarnaast vinden we het vooral belangrijk dat jij van je ervaring geniet. Wist je dat wij een gay, bi en hetero darkroom hebben in verschillende steden? Je kunt bij ons terecht in Arnhem, Amersfoort en Hilversum. Om vooraf meer over ons te weten te komen, bereik je ons op 026 4453345 (Arnhem) of vul je ons online contactformulier in. Ontdek ook de spannende themadagen in onze agenda!

Erotic Cinema Amersfoort sfeerimpressie

Erotic Cinema Arnhem sfeerimpressie

Erotic Cinema Hilversum sfeerimpressie