Erotica shop
Erotica shop

Cinema Amersfoort

Adres Cinema Amersfoort

Coninckstraat 4
3811 WJ, Amersfoort

T. 033 4756235
E. amersfoort@eroticcinema.nl

KvK: 31029225
BTW: 8021.81.247.B.01

Parkeren

Parkeergarage De Flint (ong. 100m)

Coninckstraat 60
3811 EK Amersfoort

Routebeschrijving

Huidige openingstijden

Ma. Di. Woe. Vrij.12.00 tot 20.00
Donderdag12.00 tot 21.00
Zaterdag12.00 tot 18.00

Lees hier de huisregels

Prijzen

Entree*€17,00
Dames (eventueel met partner)*Gratis
DoucheGratis
Handdoek€2,-
LockersGratis 

*Voor thema en speciale avonden gelden andere prijzen. Deze worden dan vermeld op de website.

Erotic Cinema Amersfoort

Cinema Hetero:

Een sfeervolle filmzaal met een doorlopende filmvoorstelling voor paren en stelletjes die een erotische film in een spannende omgeving willen kijken, en nog iets meer willen. (Wij draaien eventueel films op verzoek uit onze collectie in uw genre).

Cinema Gay:

Een sfeervolle filmzaal met een doorlopende filmvoorstelling voor gay people.

Darkroom:

Een darkroom is een verduisterde kamer waar bezoekers seks met elkaar kunnen hebben. De uitdrukking is overgewaaid uit Noord-Amerika. Het idee achter een darkroom is dat men anoniem seks kan hebben, omdat men elkaar immers niet kan zien. Een donkere ruimte verlicht met blacklight en daarin diverse spannende attributen waaronder een loveswing, andreaskruis, kooi, massagetafel en gynaecologenstoel en ook daar nog enkele gloryholes.

Gloryholes:

Een gloryhole is een gat tussen twee afgescheiden gedeeltes van een ruimte, ter grootte van een vuist of (en ter hoogte van het) mannelijk geslachtsdeel. De bedoeling is de penis er doorheen te steken zodat de persoon aan de andere kant een seksuele activiteit naar keuze kan toepassen.

Cruising/Cruisen:

Een sfeervolle ruimte met enkele loungebanken waar je contacten kunt leggen. (zie agenda/forum). Op het podium kunt u op bepaalde tijden genieten van een liveshow webcamsex. Vanuit Erotica krijgt u de mogelijkheid om zelf mee te doen. Hier kun je de mensen leren kennen en natuurlijk opwindende avonturen beleven met gelijkgestemde mensen.

Privé Cabines:

Een Privé Cabine is een sfeervolle ruimte met daarin een comfortabele stoel waarin je een film naar eigen keuze kunt bekijken. Door middel van een dvd speler kunt u zelf de spannende momenten terugspoelen, nog een keer bekijken of minder spannende momenten doorspoelen (keuze uit een ruim assortiment films in diverse genres). Dit allemaal onder genot van een door ons aangeboden drankje.

Erotica Winkel:

De winkels in Amersfoort, Arnhem en Hilversum met in totaal meer dan 1000m2 vloer oppervlakte en meer dan 35 jaar ervaring, bieden de meest uitgebreide en geselecteerde collectie van Nederland. 

XXX Room:

Binnenkort meer….