Erotica shop
Erotica shop

Deze spannende en goedbezochte Trans en Travestie themadag is iedere 3e dinsdag van de maand bij EroticCinema Hilversum!!

Lekker op je High Heels of in een spannend kort rokje; heerlijk je mooie kousen aan of helemaal getransformeerd!

Deze dag is er om je zonder schaamte helemaal uit te leven en te genieten.

Iedere 1e DINSDAG en 3e VRIJDAG is iedereen weer welkom op deze bijzondere, spannende, uitdagende dag; inclusief de stille genieters.

Entree: € 14,-

(er is gelegenheid tot om-, ver-, uitkleden alvorens de cinema te betreden. Gebruik van lockers is tevens gratis)

Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom om er een gezellige en spannende dag van te maken.

Iedere 2e dinsdag van de maand bij EroticCinema Arnhem.

Iedere 3e dinsdag van de maand bij EroticCinema Amersfoort.

Zoals jullie weten, kiezen wij elke maand, in iedere cinema, een foto van de mooist geklede ‘dame’ na afloop van de trans/travestie dag. De winnares ontvangt dan een waardebon ter waarde van € 50,00.

Nu hebben wij een beetje drempelvrees ontdekt bij de ‘nieuwe’ dames die een eerste bezoek brengen aan één van onze cinema’s.  Zij denken niet in aanmerking te komen voor het winnen van de prijs omdat de ervaren ‘dames’ al precies weten hoe zij zich kunnen kleden enz. (dat krijg je natuurlijk met al die ‘dames’ die elke maand steeds mooier worden).

Daarom hebben wij besloten om de cadeaubon voorlopig alleen nog maar uit te reiken aan de nieuwe ‘dames’ (die dan uiteraard wel op de foto moeten).

De winnaar wordt bepaald door een medewerker van EroticCinema (en de foto wordt bij de volgende aankondiging herkenbaar/onherkenbaar geplaatst)

Natuurlijk blijven wij van iedereen, die dit leuk vindt, foto’s maken die dan doorgestuurd kunnen worden naar jullie eigen email adres.

Als tegemoetkoming aan de “zusjes”, geven wij op deze themadag 10% korting op aankopen in de winkel.

NATUURLIJK IS IEDEREEN WELKOM OP DEZE GEZELLIGE DAG !

Plaats een oproep en/of deel je ervaring via ons forum!